Call us:

Property Details

Zyre Moderne me Qira ne Rrugen B – Royal Plaza – Kodi 1234

 

 

 

 

 

Zyre Moderne me Qira ne Rrugen B – Kodi 1234
 
Lokacioni: Kompleksi Royal Plaza
 
Siperfaqe: 87 M2
 
Kati 1
 
Renditjet:
 
– 3 Njesi
– Banjo
– Wc
– Ballkon
– Koridor
 
Posedon:
 
• Lokacioni është në një ndër rrugët kryesore të Prishtinës, rruga B, shumë afër Qendrës së Qytetit. Kompleksi PLAZA i ndërtuar në një nga pjesët më të bukura të Prishtinës, dhe do të ju kujtoj shumë ndërtesa ekskluzive që shpesh jeni mësuar tíi shihni nëpër qytete me infrastrukturë të nivelit të lartë.
• Lartësia e Objekteve është -4B+S+P+9+NK.
• Kompleksi përbëhet nga tri Llamella banimi (A+B+C).
• Vendparking për çdo njësi banesore.
 
 
Teknika e ndërtimit të Objektit është me standarde të rregulluara sipas Ligjit të ndërtimit Europian:
• Fasada termike është e inspiruar nga stili BAROK.
• Muret e jashtme kanë trashësi 35cm, dhe përmbajnë këto shtresa: Blloku 25cm, lesh guri 10 cm, fasada dekoruese e inspiruar nga stili BAROK.
• Muratimi ndarës ndërmjet banesave me trashësi 30cm përmban këto shtresa: Blloku 12cm, izolimi zanor 2cm, blloku 12cm dhe suvatimi në të dy anët me nga 2cm.
• Muratimi ndarës akustik brenda banesës me trashësi 16cm, blloku 12cm dhe suvatimi në të dy anët me nga 2cm.
• Konstruksioni mes-katësh me izolim termik dhe zanor.
• Ashensorë panoramik (xhami) të prodhuesit Gjerman me shpejtësi të madhe.
• Granit natyral në shkallë dhe korridore të përbashkëta të pjesës së brendshme.
• Dyert e Banesave janë dyer të blinduara Italiane me kualitet të lartë.
• Dyert në Dhoma të standardeve të larta Gjermane.
• Dritaret në tërë kompleksin janë me 3 goma dhe 2 xhama termik, me Low-E xham.
• Dritaret përmbajnë roleta me fletëza alumini termik.
• Parket ekskluziv prej bambusi të klasit të parë.
• Keramika është e klasit të parë dhe sanitari moderne, WC guaca të montuara në mur të tipit Geberit.
• Nxemja është e kycur në rrjetin e qytetit – TERMOKOS.
• Ujë të garantuar 24h me depozita lokale, shtypja e rregulluar edhe me pompa digjitale.
• Rrejti i telefonisë, internetit dhe kabllovikut.
• Monitorimi i kamerave në hapësirat publike.
• Qasje nga hyrja në Banesë me interfon modern.
• Objekti është i projektuar të plotësojë të gjitha standardet më të larta Europiane.
 
Çmimi €400
 
Agjensioni Prishtina City: 044 302 000
Facebook: agjensioni prishtina city
Email: agjensioniprishtina@hotmail.com
Web: www.prishtina-city.com

Other Properties

Comments are closed.