Depo me Qira ne Fushë Kosovë Mbrapa JYSK-it

Depo me Qira ne Fushë Kosovë Mbrapa JYSK-it
Rruga B, Pristinë 1000
Me qira 7,500€ - Depo
2301 1500 M2 Rr. Nëna Tereze

Depo me Qira ne Fushe Kosove – Kodi 2301

Lokacioni: Mbrapa JYSK-it

Siperfaqe: 1500 M2

– Katin Perdhes
– Parking
– 2 Hyrje

– Depo me qira me siperfaqe 1500 M2 me lartesi 5 Metra. Nxemje/Ftofje dhe ventellim Special, 2 dyer per ngarkim, hapsire zyres, ndriqimi Led, ISSO Standarte,

Çmimi €7500

📞 044 302 000

📧agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City