Lokal me Qira në Rrugën B te Kompleksi Kawa

Lokal me Qira në Rrugën B te Kompleksi Kawa
Rruga B, Pristinë 1000
Me qira 750€ - Lokale
2458 100 M2 1 Banjo Rruga B

Lokal me Qira ne Rrugen B – Kodi 2458

Lokacioni: Kompleksi KAWA

Siperfaqe: 100 M2

Kati: Perdhes

– Lokali gjindet mbrapa Fures Tanore te Kompleksi Kawa, lokali eshte ne katin perdhese dhe eshte lokacion i pershtatshem per shum lloj veprimtarie.

Çmimi €750

? 044 302 000
?agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City