Objekt me Qira në Veternik Afër Albi Mallit

Objekt me Qira në Veternik Afër Albi Mallit
Rruga B, Pristinë 1000
Me qira 16,000€ - Objekte
2453 3440 Veternik

Objekt me Qira ne Veternik – Kodi 2453

Lokacioni: Afer Qendres Tregtare Albi Mall dhe Grand Stores

Siperfaqe: 3440 M2

Objekti Posedon:

– 6 Katshe per zyre
– 2 Katshe per parking
– Hapsira nga 430 m2 ne qdo kate
– 4 Tualete ne qdo kate
– Parking i brendshem per 22 vetura
– Ashensor 900 Kg

– Ka lokacion jashtezakonisht te pershtatshem dhe te favorshem, i cili ka qasje te shpejte në rruget kryesore te kryeqytetit, ne autostrade dhe ne afersi te qendrave tregtare Albi Mall e Grand Store.

– Hapesirat e objektit mund te shfrytezohen per veprimtari biznesore te ndryshme, varesisht nga nevojat dhe kerkesat qe paraqesin klientet, duke perfshire shfrytezim te hapesires per zyre, call center, spitale, e zhvillime te veprimtarive te ndryshme te kesaj natyre. Keto hapsira mund te manovrohet sipas kerkeses se klientit.

? 044 302 000
?agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City