Shiten 15 Ari Tokë në Kodrën e Trimave

Shiten 15 Ari Tokë në Kodrën e Trimave
Rruga B, Pristinë 1000
Në Shitje 10,000€ - Toka
2418 15 Ari Kodra e Trimave

Shitet Toka ne Kodren e Trimave – Kodi 2418

Lokacioni: Afer Shk.F. Hilmi Rakovica

Siperfaqe: 15 Ari (mundesi ndarje nga 3 Ari)

Toka gjindet afer Shk.F. Hilmi Rakovica dhe stacionit policor, shum afer rruges kryesore. Siperfaqja e tokes eshte 15 Ari dhe me mundesi shitjes nga 3 ari, toka posedon infrastrukturen e plote me uj, rrymen, kanalizimin, rrugen e asfaltuar.

Çmimi €10.000 Ari

? 044 302 000
?agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City