Shiten Banesat me Sipërfaqe të Ndryshme në Fush Kosovë

Shiten Banesat me Sipërfaqe të Ndryshme në Fush Kosovë
Eqrem Qabej, Fushë Kosovë
Në Shitje 550€ - Banesa
2077 59.4 M2 1 Dhoma 1 Banjo Rr. Eqrem Qabej

Shiten Banesat me Siperfaqe te Ndryshme ne Fush Kosove – Kodi 2077

Lokacioni: Rr. Eqrem Qabej Afer Restorant Nuari

Ndertuesit Limit Projekt SH.P.K dhe Rinesa SH.P.K

Siperfaqet:

Tipi A – 59.4 M2 – Dhom Gjumit, sallon me kuzhin, banjo ballkon.

Tipi A – 64 M2 – Dhom Gjumit, sallon me kuzhin, banjo, depo, ballkon.

Tipi B – 80.8 M2 – 2 Dhoma Gjumit, sallon me kuzhin, 2 banjo, depo, ballkon.

Tipi B – 87.7 M2 – 2 Dhoma Gjumit, sallon me kuzhin, 2 banjo, depo, ballkon.

Tipi C – 61.10 M2 – Dhom Gjumit, sallon me kuzhin, banjo, depo, ballkon.

Tipi C – 80.4 M2 – 2 Dhoma Gjumit, sallon me kuzhin, 2 banjo, depo, ballkon.

Tipi D – 56.9 M2 – Dhom Gjumit, sallon me kuzhin, banjo, depo, ballkon.

Tipi D – 84.6 M2 – 2 Dhoma Gjumit, sallon me kuzhin, 2 banjo, depo, 2 ballkona.

Tipi E – 63 M2 – Dhom Gjumit, sallon me kuzhin, banjo, ballkon.

Tipi F – 99 M2 – 3 Dhoma Gjumit, sallon me kuzhin, 2 banjo, depo, ballkon.

Tipi G – 116.2 M2 – 3 Dhoma Gjumit, sallon me kuzhin, 2 banjo, depo, 2 ballkona.

Tipi H – 78.5 M2 – 2 Dhoma Gjumit, sallon me kuzhin, banjo, depo, ballkon.

Posedon:

– Nxemje Qendrore me Rrym
– Garazhda per Vetur
– Lift
– Uj 24 H

– Objekti Posedon Lejen e Ndetimit
– Objekti Perfundon ne Qershor.2022

Çmimi 550 M2 per Banesa
Çmimi €5000 Garazhda per Vetur

📞 044 302 000
📧agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City