Shitet Banesa në Velani te Puhiza 3

Shitet Banesa në Velani te Puhiza 3
Rruga B, Pristinë 1000
Në Shitje 1,180€ - Banesa
2404 97 M2 2 Dhoma 2 Banjo 1 Garazha Velani

Shitet Banesa ne Velani – Kodi 2404

Lokacioni: Objekti Puhiza 3

Siperfaqe: 97.2 M2

Kati 9

Renditjet:

– Dhoma Gjumit
– Sallon me Kuzhin
– 2 Banjo
– Koridor
– Ballkon

Posedon:

– Siguri maksimale 24h
– Parking mbitokësor & ndërtokësor
– Dyer dhe dritare 4 sezonale
– Ngrohje ndër dysheme
– Izolim termik dhe akustik
– Hapësirë gjelbëruese
– Lartësi mbidetare 730m
– Dizajn unik dhe modern
– Fasadë ventiluese
– Ndarja e mureve ndarëse bëhet me bllok 12cm, Lesh Guri 5cm 60kg/m3, bllok 12cm.
– Kto mure të dyfishta bëjnë ndarjen e banesave në:
– Ndarjen fizike.
– Termike.
– Akustike.
– Fshesa qendrore
– Pa zhurmë
– Larg aromave të pakëndshme
– Praktike për përdorim
– Kursim i energjisë

Çmimi €1180 M2
Çmimi Garazhd me Depo €10.000

? 044 302 000
?agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City