Zyre Komode me Qira në Qendër

Zyre Komode me Qira në Qendër
Rruga B, Pristinë 1000
Me qira 150€ - Zyre
2185 14 M2 1 Dhoma Qender
Zyre Moderne me Qira ne Qender – Kodi 2185
 
Lokacioni: Mbrapa Bustit Zahir Pajaziti
 
Siperfaqe: 14 M2
 
Kati Perdhes
 
Posedon:
 
– 1 Njesi Punes
– E Renovuar dhe Mobiluar si ne Foto
– Nxemje Qendrore me Termokos
– Uji dhe mbeurinat perfshihen ne çmim
 
Çmimi €200
Çmimi €150 per parapagim 1 vit.
 
📞 044 302 000
📧agjensioniprishtina@hotmail.com
Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City