Na kontaktoni: +383 (0) 44-302-000

BALLINA

1025 Shpallje...
 • Objekt me Qira ne Fush Kosove te Posta – Kodi 1468

  Afer Postes
  • Hapesira 600 M2
  • Banjo 6
  • Kati P+1
  €3,500/I Diskutushem Lexo më Shumë
 • Lokal me Qira ne Fush Kosove Rr. Dardania – Kodi 1467

  Rr. Dardania
  • Hapesira 150 M2
  • Banjo 1
  • Kati 1
  €440/I Diskutushem Lexo më Shumë
 • Shitet Toka ne Sofali Afer Shkolles Normale – Kodi 1466

  Afer Kolegjit AUK
  • Hapesira 4 Ari
  • Infrastruktur Po
  • Leje Ndertimi Po
  €80,000/I Diskutushem Lexo më Shumë
 • Shitet Lokali ne Emshir – Kompleksi Nartel – Kodi 1465

  Kompleksi Nartel
  • Hapesira 73 M2
  • Banjo 1
  • Kati Përdhes
  €1,400/M2 Lexo më Shumë
 • Ofrohen 50 Ari Toke per Ndertim te Larte ne Mat – Kodi 1464

  Afer Rrugec C
  • Hapesira 50 Ari
  • Infrastruktur Po
  • Leje Ndertimi Po
  €1/Me Marreveshje Lexo më Shumë
 • Shitet Toka ne Mat Afer Rruges C dhe Muharem Fejza – Kodi 1463

  Afer Rrugec C
  • Hapesira 4.5 Ari
  • Infrastruktur Po
  • Leje Ndertimi Po
  €16,000/Ari Lexo më Shumë
 • Shitet Toka ne Mat te Stacioni i Fundit 3A – Kodi 1462

  Te Stacioni i Fundit 3A
  • Hapesira 4.5 Ari
  • Infrastruktur Po
  • Leje Ndertimi Po
  €18,000/Ari Lexo më Shumë
 • Shitet Banesa ne Lakrishte te Prokredit Banka – Kodi 1461

  Te Prokredit Banka
  • Hapesira 65 M2
  • Dhoma 1
  • Banjo 1
  €80,000/Fiks Lexo më Shumë
 • Banes 3 Dhomshe me Qira ne Tophane – Kodi 1460

  Te Bahollt
  • Hapesira 114 M2
  • Dhoma 3
  • Banjo 2
  €450/Fiks Lexo më Shumë
 • Shitet Lokali ne Emshir Kompleksi Nartel – Kodi 1459

  Kompleksi Nartel
  • Hapesira 69.7 M2
  • Banjo 1
  • Kati 1
  €1,100/M2 Lexo më Shumë
 • Lokal me Qira ne Mat ne Rr. Muharem Fejza – Kodi 1458

  Mbrapa Super Vives
  • Hapesira 110 M2
  • Banjo 1
  • Kati 1
  €400/Fiks Lexo më Shumë
 • Shitet Banesa 3 Dhomshe ne Pejton te ish-Bistro – Kodi 1457

  Te ish-Bistro
  • Hapesira 120 M2
  • Dhoma 3
  • Banjo 1
  €150,000/I Diskutushem Lexo më Shumë