Sort By:  

Objekt me Qira te Qafa

Me qira
2,800€ - Objekte, Zyre

Objekt me Qira te Qafa – Kodi 0398 Lokacioni: Afer Emona City Siperfaqe: 315 M2 Objekti + Lokal dhe Podrum 185 M2 – Total 500…

More Details
500 M2 12 Dhoma 4 Banjo 4 Garazha Added to Compare Add to Compare

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.