Objekt me Qira në Veternik Afër Gorenjes

Objekt me Qira në Veternik Afër Gorenjes
Rruga B, Pristinë 1000
Me qira 5€ - Objekte
2280 3850 M2

Objekt me Qira ne Veternik – Kodi 2280

Lokacioni: Afer Gorenjes

Siperfaqe: 3850 M2

Objekti Posedon:

– Fleten Poseduese
– Mbi 70 Parkinge
– Parking Nentoksore
– Nxehje/Ftofje/Ventillim

– Objekti ne rrugen kryesore afer Gorenjes ne Veternik me siperfaqe totale 3850 M2 – Hapsir Afariste 2700 M2 – Parking Nentokore 1150 M2, nje nder lokacionet shume te pershtatshem per biznese te medha.

– Objekti posedon dhe 7.5 Ari toke mbrapa dhe e posedon lejen e ndertimit deri 5 katshe. (nuk perfshihet ne cmim)

Çmimi €5 M2 per Hapsiren Afariste
Çmimi €1.5 M2 per Parkingun Nentoksore

Me Shume Oferta Kliko ne Linkun:
https://prishtina-city.com/property-search/?type%5B%5D=banesa&status=me-qira

📞 044 302 000
🌐 www.prishtina-city.com
📧agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.