Agjensioni Prishtina City

Senior Agent

Agjensioni Prishtina City

Shitet PentHous në Arbëri Afër Kforit

Në Shitje
1,200€ - Banesa

Shitet PentHosi Luksoz ne Arberi – Kodi 2879 Lokacioni: Afer Kforit Siperfaqe: 123.02 M2 Banim dhe 336.76 M2 Terase Kati 4 Renditjet: – 3 Dhoma…

More Details
336.76 M2 3 Dhoma 2 Banjo 1 Garazha

Shitet Shtëpia në Hajvali

Në Shitje
255,000€ - Shtëpia

Shitet Shtepia ne Hajvali – Kodi 2878 Lokacioni: Afer Step Sport Center Siperfaqe 241 M2 Banim dhe 5.75 Ari Toke Renditjet – 3 Dhoma Gjumit…

More Details
241 M2 3 Dhoma 2 Banjo 1 Garazha

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.