Objekt me Qira në Fushë Kosovë Afër Giza Centër

Objekt me Qira në Fushë Kosovë Afër Giza Centër
Rruga B, Pristinë 1000
Me qira 6,400€ - Objekte
2285 1600 M2 Magjistrale
Objekt me Qira ne Fushe Kosove – Kodi 2285
 
Lokacioni: Afer Giza Centër
 
Siperfaqe: 1600 M2
 
Objekti Posedon:
 
– Katin Perdhes
– Parking mbi 100 Vetura
– 2 Hyrje
– Zyre
 
– Objekti posedon 1600 M2 dhe eshte mundesia te ndahet ne dy pjese me nga 800 m2, posedon 2 hyrje dhe lartesia eshte 5 metra. Lokacion i pershtatshem per biznese te ndryshme, vendkparking mjaftueshem.
 
Çmimi €6400
 
📞 044 302 000
📧agjensioniprishtina@hotmail.com
Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City