Objekt me Qira në Tophane Afër Tregut

Objekt me Qira në Tophane Afër Tregut
Rruga B, Pristinë 1000
Me qira 1,500€ - Objekte
2521 510 M2 4 Banjo Tophane

Objekt me Qira ne Tophane – Kodi 2521

Lokacioni: Rr. Lidhja e Prizrenit

Objekti Posedon:

– Siperfaqe: 510 M2
– Objekti 4 Katshe
– 4 Banjo
– Depo

– Objekti ka lokacion jashtezakonisht te pershtatshem dhe te favorshem per biznese te ndryshem, objekt leshohet me qira per qellime afariste. Objekti gindet mbrapa tregut te ish market baci.

Çmimi €1500

???? 044 302 000
????agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City