Shiten 2 Troje në Magjistralen Prishtinë – Ferizaj

Shiten 2 Troje në Magjistralen Prishtinë – Ferizaj
Magjistralja Prishtinë - Ferizaj, kilometri i 13-të Gushtericë e ulët, Graçanicë
Në Shitje 1,800€ - Toka
1157 74 dhe 78 M2 Gushtericë e ulët

Shiten 2 Troje ne Graçanicë – Kodi 1157

Lokacioni: Gushterice e Ulet – Magjistralen Prishtin-Ferizaj

– Siperfaqet:

– 78 Ari dhe 74 Ari

Posedojn:

– 140 metra largesi prej Magjistrales
– Infrastruktur
– Lejohet Ndertimi
– Komuna e Graçanices

Çmimi €1800 Ari i Diskutueshem

📞 044 302 000
📧agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City