Shiten Shtëpiat Luksoze në Lagjen Arbëria

Shiten Shtëpiat Luksoze në Lagjen Arbëria
M49W+25, Pristina
Në Shitje - Shtëpia
1305 260 M2 4 Dhoma 3 Banjo Arbëri

SHITEN SHTEPIAT NE LAGJEN ARBERA – Kodi 1305

Lokacioni: Lagjen Washington Residence – Afer Kforit dhe Minimaxit

E vetmja Lagje qe do te Ndertohet Afer Qendres se Prishtines

Siperfaqe:

– TIPI A – 370 M2 Shtepia – 4.82 Ari Parcela
– TIPI B – 260 M2 Shtepia – 4 Ari Parcela
– TIPI C – 226 M2 Shtepia – 4.38 Ari Parcela
– TIPI D – 200 M2 Shtepia – 4.07 Ari Parcela dhe 4.60 Ari Parcela

SHTEPIAT DYSHE:

– TIPI E/F
– TIPI E – 233 M2 Shtepia – 3.93 Ari Parcela
– TIPI F – 180 M2 Shtepia – 3.51 Ari Parcela
– TIPI F/F
– TIPI F – 180 M2 Shtepia – 3.07 Ari Parcela
– TIPI F – 180 M2 Shtepia – 3.69 Ari Parcela

TIPI H

– TIPI H – 180 M2 Shtepia – 3.22 Ari Parcela
– TIPI H – 180 M2 Shtepia – 5.15 Ari Parcela

SHTEPIAT NE VARG:

– V1 – 125 M2 Shtepia – 2.04 Ari Parcela
– V2 – 149 M2 Shtepia – 2.04 Ari Parcela
– V3 – 149 M2 Shtepia – 2.01 Ari Parcela
– V5 – 138 M2 Shtepia – 2.02 Ari Parcela
– V6 – 127 M2 Shtepia – 2.04 Ari Parcela

Lokacioni:

– Lagjja shtrihet ne nje pozicion te favorshem, ne afersi te qendres se qytetit te Prishtines. Kjo mundeson afersine e nevojshme me qytetin, si dhe njekohesisht perjetimin e qetesise dhe komoditetit qe ofron lagjja.

Sherbimet Per Banoret e Lagjes KosovaHome residence:

– Administrata e lagjes ofron mirembajtjen e lagjes per te gjithe banoret. Per me shume, lagjja ofron gjithashtu mundesine e porosive dhe sjelljes ne shtepi te produkteve te ndryshme, per te krijuar komoditet ne jeten e perditshme.

Kualiteti i Garantuar i Ndertimit:

– Lagjja eshte e projektuar sipas standarteve te parapara per banim dhe do te kete nje ndertim te kualitetit te larte me mbikqyrje te vazhdueshme.

SIGURIA NE LAGJE:

– Lagjja ofron siguri te larte per ju, pasi eshte e izoluar nga qasjet e jashtme si dhe e monitoruar nga kamerat gjate gjithe kohes. Qasja ne lagje eshte e lejuar vetem per banoret. Dhoma e servisit per IT gjithashtu gjendet brenda lagjes per nevoja te pergjithshme.

Lagjja Posedon:

– Siperfaqe 6 Hektar
– Lagjja Posedon 110 Shtepi
– Markete
– Loung Bar
– Restorante
– Qerdhe dhe Kend per Femije
– Fitnes
– Farmaci
– Qendra e Mjekesise Familjare
– Qendra Tregtare
– Kendi per Lutje
– Rekreacion
– Rruget rreth Lagjes dhe Lagjja do te jete nen Vezhgimin e Kamerave 24H
– Sigurim Fizik 24 H
– Qdo shtepi posedon Smart Home( percjell shtepine me telefon kudo qe ndodhesh)

– Fshesa Qendrore
– Kuti Postare
– Videofon
– Pishina
– Pompa Termike per Ngrohje
– Te gjitha materialet do jen te certifikuar dhe me garancion.

📞 044 302 000
📧agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City