Shitet Lokali në Dardani në Kompleksin Beni Dona

Shitet Lokali në Dardani në Kompleksin Beni Dona
Rruga B, Pristinë 1000
Në Shitje 300,000€ - Lokale
2565 83 M2 1 Banjo Lakrishte

Shitet Lokali ne Dardani – Kodi 2565

Lokacioni: Kompleksi Beni Dona

Siperfaqe: 83 M2

Kati Perdhes

– Lokali gjindet ne Lagjen Dardania ne Kompleksin Beni Dona. Lokacioni ku gjindet lokali eshte vend i pershatshem per biznes dhe mundesi i mire investimi ne patundshmeri. Lokali eshte e leshuar me qira per Minisin e Shendetsise me kontrat 5 vjeqare me qira mujore 1000 Euro.

Çmimi €300.000

???? 044 302 000
????agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City