Shitet Toka në Arbëri te Gjini Carpet

Shitet Toka në Arbëri te Gjini Carpet
Rruga B, Pristinë 1000
255,000€ - Toka
2614 12.66 ARI Arbëri

Shitet Toka ne Arberi – Kodi 2614

Lokacioni: Mbrapa Gjini Carpet te Akedima Ora

Siperfaqe: 12.66 Ari

Toka gjindet ne vendin ku po zhivollohen bizne te medhaja dhe ka nje loakcion shume te pershatshem per investim, me plan urbanistik lejohet ndertimi ne kete parcele. Nje mundesi i mire investimi dhe me nje çmim te volitshem.

Çmimi €255.000

Me Shume Oferta Kliko ne Linkun:
https://bit.ly/3gLRTbh

???? 044 302 000
???? www.prishtina-city.com
????agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City