Shitet Toka në Bërnicë te Country House

Shitet Toka në Bërnicë te Country House
Rruga B, Pristinë 1000
Në Shitje 5,000€ - Toka
2623 26.7 Ari

OFERT – Shitet Toka ne Bernic – Kodi 2623

Lokacioni: Afer Restorant Country House

Siperfaqe: 26.7 Ari

Toka gjindet ne vendin me te preferuar per banim ose biznes si restroante familjare, toka posedon rrugen kadastrale dhe fleten poseduese. Lokacioni ku gjindet toka eshte cmimi tejet i arsyeshem.

Çmimi €5000 Ari

???? 044 302 000
????agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City