Shitet Toka në Fshatin Marec të Prishtinës

Shitet Toka në Fshatin Marec të Prishtinës
Rruga B, Pristinë 1000
Në Shitje 1,100€ - Toka
2570 2.30 Hektarë

Shitet Toka ne Marec – Kodi 2570

Lokacioni: Lagjen e Jasharevite

Siperfaqe: 2.30 Hektar

Toka gjindet nje prej vendeve me te bukura te fshatit Marec me lartesi detare 1100 M dhe vetem 28 Klm nga Prishtina, Toka ku gjindet eshte 1.5 Klm pa mri te busti e deshmorit Basri Canolli konkretisht ne Rrugen Halil Canolli. Lokacioni eshte i pershatshem per investim te villave private ose lagje. Toka ku gjindet eshte afer Fshatit Praprashtice, rruga e asfaltuar dhe rryma me afersi 500 metra.

Toka shitet dhe me ndarje:

2.30 Hektar Komplet
1.15 Hektar
57.5 Ari

Çmimi €1100 Ari

???? 044 302 000
????agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City