Shitet Toka në Hajvali Afër Xhamis

Shitet Toka në Hajvali Afër Xhamis
Rruga B, Pristinë 1000
Në Shitje 16,000€ - Toka
1996 54 Ari Rr. Dëshmorët e Gollakut

Shitet Toka ne Hajvali – Kodi 1996

Loakcioni: Rr. Deshmoret e Gollakut – 1 Klm nga Xhamia

Siperfaqe: 54 Ari e 22M

– Infrastuktur te Plote
– Ndertim i Ulet
– Shitet dhe me Ndarje nga 10 ose 15 Ari

Çmimi €16.000 Ari

📞 044 302 000
📧agjensioniprishtina@hotmail.com

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City