Shitet Toka në Marec

Shitet Toka në Marec
Rruga B, Pristinë 1000
Në Shitje 1,500€ - Toka
2656 1 Hektar

Shitet Toka ne Marec – Kodi 2656

Lokacioni: Rr. Hasan Vitija

Siperfaqe: 1 Hektar

Toka gjindet nje prej vendeve me te bukura te fshatit Marec me lartesi detare 1000 M dhe vetem 25 Klm nga Prishtina prej Albit Mall, Toka eshte e mbjellur me Aroni, . Ngjit me token eshte ndertuar nje biznes per Agroturizem dhe eshte loakcion i pershatshem per Agroturizem ose Villa private.

Çmimi €1500 Ari

📞 044 302 000
📧agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City