Shitet Toka në Podujevë Fshatin Gllamnik

Shitet Toka në Podujevë Fshatin Gllamnik
Rruga B, Pristinë 1000
Në Shitje 8,000€ - Toka
2855 33.71 Ari Gllamnik

Shitet Toka ne Podujev – Kodi 2855

Lokacioni: Fshati Gllamnik

Siperfaqe: 33.71 Ari

Toka gjindet ne buze rruges magjistrale, Prishtine – Podujeve. Trolli ka gjeresi 17m , dhe gjatesi 200m. Nuk ndahet, por vetem komplet shitet. Ka rruge ne dy anet e rruges, rryme, uji, kanalizim dhe internet.

Çmimi €8000 Ari

📞 044 302 000
📧agjensioniprishtina@hotmail.com

Lokacioni i pronës

Agjensioni Prishtina City

Contact

Prona të ngjashme

Krahasoni Vetitë

Krahasoni
Mund të krahasoni vetëm 4 prona, çdo pronë e re e shtuar do të zëvendësojë të parën nga krahasimi.

Agjensioni Prishtina City